
|
A laboratórium |
Novemberben immár tizenkettedik alkalommal ítélték oda a Business Superbrands díjakat. A nagyközönség által is ismert, magas minőséget szimbolizáló védjegyet ezúttal egy független laboratórium is kiérdemelte... |

|
Ésszel a kosárba |
Milyen anyagokat tartalmaznak a kozmetikumok? Hogyan fejtik ki hatásukat? Jelenthetnek-e ránk bármilyen veszélyt? Az Ésszel a kosárba sorozatban ezúttal a dezodorokat és a naptejeket vesszük górcső alá... |

|
Ésszel a kosárba |
Hogyan vásároljunk étrend-kiegészítő szereket? Az elmúlt tíz év étrendkiegészítő-vizsgálatainak tanulságai az Ésszel a kosárba cikksorozatában. A Laboratorium.hu legfrissebb anyagának összeállításában ezúttal is a WESSLING Hungary Kft. független laboratórium segített... |

|
Ésszel a kosárba |
Szavatosság, eltarthatósági, fogyaszthatósági, minőségmegőrzési idő: melyik mit jelent? Meddig fogyasztható egy élelmiszer? Az Ésszel a kosárba sorozatunkban ezúttal erre a kérdésre igyekszünk válaszolni a laboratóriumi szakértő segítségével... |

|
Levegő elemző |
Illékony szerves vegyületek, gombák, Legionella:
ezeket az egészségre káros anyagokat és mikroorganizmusokat mind
beszippanthatjuk, és még ki sem kell tennünk a lábunkat az otthonunkból vagy az
irodából. Beltéri levegővizsgálatokról tartott előadást a WESSLING szakembere
egy klímatechnikai konferencián... |

|
Ésszel a kosárba |
A mikroorganizmusok egyre fontosabb szerepet játszanak az élelmiszer-biztonságban. Mire kell figyelnünk? Az Ésszel a kosárba! sorozat harmadik cikke a több millió élelmiszer-vizsgálatot elvégző WESSLING Hungary Kft. független laboratórium szakértőinek segítségével készült... |

|
Élelmiszerek és más finomságok |
Minden területen pozitív eredményt hozott Magyarország első olyan átfogó kutatása, amelynek során a halastavak szennyezettségét, a halakban található szerves és szervetlen szennyező vegyületeket, a feldolgozás és szállítás hatásait, a mikrobiológiai kockázatokat vizsgálták meg.... |

|
A laboratórium |
Gumikopás-vizsgálat, 3D-s emisszómérés, vákuumos szűrőrendszer: immár
tizenkettedik alkalommal honorálta a WESSLING-csoport munkatársai
előremutató újításait, hasznos ötleteit. Ezúttal Budapesten, a WESSLING Tudásközpontban adták át a díjakat... |

|
Élőlények górcső alatt |
Mit kell tudni a patogén
baktérium biológiájáról, szaporodási jellemzőiről és az ellene való védekezés
lehetőségeiről? A Laboratorium.hu összeállításában a kórokozókról szóló
tudnivalókat az élelmiszerlánc-biztonsággal kapcsolatos, az EU-ban és
Magyarországon jelenleg is hatályos jogszabályokat is megjelöltük... |