Laboratorium.hu Laboratorium.hu Menu
Search
  • Azbesztmentes
  • Egészségünk-védelmében
  • Élőlények-górcső-alatt
  • Pálinka-a-lombikban
  • Élelmiszerek-és-más-finomságok
  • A-víz-vizsgálata
  • Környezetünk-analitikája
  • Levegő-elemző
  • Jelölés-labor-címke
  • A csoda odabent van, a laboratóriumban. Bemutatjuk, mi mindent történik egy valódi vizsgálólaboratóriumban. Környezet, élelmiszer, gyógyszer, pálinka, méz, azbeszt, címke... Analízisek, magyarázatok, hasznos infotmációk.A-laboratórium
  • Laborkaland
  • Virtuális séta
  • Laboratóriumunkban megvizsgálatuk a városi mézet, amelyet kitűnőnek találtunk!mitvizsgalunkavarosimezben
  • Egy friss tanulmány megmutatta, hogy a gyerekek túl sok aszpartamot esznek, és hogy az üdítők után második helyen a joghurtok szerepelnek.edesitetteletaszpartam
  • palinkakeszitesiismeretekmegrendelese
  • Több százezer négyzetméternyi rákkeltő azbeszt található a magyarországi panellakásokban, az azbesztvizsgálat és az azbesztmentesítés ezért létfontosságú feladatunk!azbesztapanelben
  • A Legionella laboatóriumi vizsgálata rendkívül fontos feladat, 2016 februárjától kötelező is a fürdővizek, hűtőtornyok, egészségügyi intézmények esetében. Fontos vozsgálni a klímákat, légkondícionáló berendezéset is.Leginellaacsapboltamadobakterium
  • Az ELTE és a WESSLING Hungary Kft. kutatólaboratóriumában, az EKOL-ban folyó vizsgálatokról, előremutató kutatásokról szól ez a cikk.ajovomodszerei
  • amintautjaavizsgalatig
  • A minta útja az akkreditált laboratóriumi vizsgálatig egy hosszú folyamat, amelynek egyik legfontosabb ekeme az anonimitás, illetve a megfelelő mintaelőkészítlés, erről szól ez a cikk.amintautjaavizsgalatigeznemplacebo
  • kemcsojenoesspatulasara
  • vedjegyetapalinkara
  • A Laborkaland egy interaktív, középiskolásoknak szánt laboratóriumi oktatónap, amelynek során bepillantást nyerhetnek egy csodálatos világba. A program célja a kémia népszerűsítése.iranyalaboratorium
  • A Hungalimentaria kiállítás és konferencia a hazai élelmiszer-biztonság legnagyobb seregszemléje, a NÉBiH és a WESSLING Hungary Kft. közös szervezésében, Zsigó Róbert államtitkár fővédnökségével.hungalimentariamindannyianfogyasztokvagyunk
  • virtualisnanokonferencia
  • allergenekazetlapon
  • laboratoriumokakockazatkezelesszolgalataban
  • A laboratóriumunkban vizsgálják Magyarország Cukormentes Tortáját. Az Erős Antónia által életre hívott Egy Csepp Figyelem Alapítvány célja az egészséges életmódra nevelés, amiben ingyenes vizsgálattal támogatjuk őket.tortaalaborban
  • azbesztcsapda
  • Laboratóriumunk működteti a QualcoDuna elnevezésű, akkreditált jártassági vizsgálatokat végző programot, amelyet ebben a cikkben ismertetünk.laboralaborban
  • A QualcoDuna program vízvizsgáló laboratóriumok jártasságát ellenőrzi. Az egykori VITUKI utódja, amelyet a WESSLING Hungary Kft. független laboratórium működtet.avizsgalolaboratoriumokvizsgalata
  • A Laboratorium.hu aranyérmet kapott az év legrangosavóbb tartalommarketing versenyén, a Content marketing Award 2015-ön.Aranyermesalaboratoriumhu
  • A Laboratóriumi vizsgálatok között kiemelt helyet foglalnak el a mikrobiológiai tesztek. A mikrobióta számos olyan betegségért, folyamatért is felelős, amire nem is gondolnánk, például képes meghatározni, hogy mit szeretnénk enni!belharceteltrendelobakteriumok
  • Megjelent az Élelmiszervizsgálati Közlemények című tudományos szaklap legújabb száma, Adalékok, tejzsír, margarin, máriatövis, gyügyteák, a Hungalimenaria kiállítás és még sok más érdekes téma az élelmiszervizsgálatok tudományából a WESSLING Közhasznő Nonprofit Kft. által szerkesztett és kiadott újságban.elelmiszervizsgalatiujdonsagok
  • furdovizekvizsgalata
  • A Laboratorium.hu tudományos, ismeretterjesztő oldal legfrissebb cikkében az ételek romlásával, a patogén baktériumokkal, azok vizsgálatával foglalkozik, megemlítve a hűtőlánc fontosságát és az ételek helyes tárolását.miertromlikmegazetel
  • Hogyan vizsgáljuk a kalászosokat? Milyen hatással van az éghajlatváltozás a gabonákra? A laboratorium.hu legújabb cikkéből kiderül.gabonabajokhogyanvizsgaljukakalaszosokat
  • bemalaborban
  • cukormentestortavizsgalata
  • klaszteralaboratoriumokerdekvedelmeert
  • allergenekvizsgalata
  • atalajabcje
  • laboravendegloben1
  • laboravendegloben2
  • azutolsoszomindigamikrobake
  • hogyanpazaroljukazelelmiszert
  • akornyezetvedelemnemszelmalomharc
  • hogyanhalasszakadnst
  • jelolesvizsgalat
  • GMOmentessegjelolese
  • netkemiahetkoznapicsodakonline
  • Legionella ellenőrzése és kontrollja, kockázatbecslés, akkreditált laboratóriumi vizsgálatok fürdővizek, hűtőtornyok, klímák, légkondícionáló berendezések esetében.ellenorzikalegionellat
  • Elindult a Laborkaland Online internetes kémiaverseny, amelybe bárki bármikor bekapcsolódhat.panirbolszappanlaborkalandonlinemasodikfeladat
  • A Fenntarthatósági Csúcson az entrópiáról és klímaváltozásról beszélt a laboratórium szakembere.afenntarthatosagesalaboratorium
  • Laboratóriumi vizsgálatok cukrászdákban és éttermekben a csúcsminőség érdekében, a TOP Higiénia rendszer biztonságot ad a vállalkozásoknak.tophigienia
  • A MALDI-TOF-módszerrel jelentősen lerövidül a szalmonella vizsgálata. A WESSLING Hungary Kft. kutatói által kidolgozott módszer forradalmasíthatja a mikrobiológiai vizsgálatokat.ujmodszerrelaszalmonellaellen
  • Elindult a Laborkaland Online internetes kémiaverseny első fordulójának negyedik feladata, amelyben többek között arra is választ kaphatnak a középiskolás diákok, hogy állítsunk elő fagylaltot hűtés nélkül.fagylalthutesnelkul
  • szenmonoxidmergezes
  • eviklegfrissebbszamakockazatosetelek
  • nepszeruakemia
  • szodabikarbonapenesz
  • Konyhakémia
  • Konyhakémia2
  • izkaracsony
  • csomagoloanyagjovo
  • munkahelyifenyvizsgalat
  • virslifozeskamiaja
  • mennyialkoholvanakefirben
  • munkaegeszsegugyhomerseklet
  • legionellakockazatbecslesvizsgalat
  • korvizsgalatistabilitas
  • szenhidrogenekvizsgalata
  • legionellabakterium
  • gazvagygoz
  • miertbajazaj
  • egyszeeletsajt
  • kozmetikumegeszseg
  • ENSZkonferenciaBudapest
  • ujabbegyetemistasiker
  • rugyezotudomany
  • tavaszinetkiserletek
  • analitikaitudaskozpont
  • elelmiszervizsgalatujdonsagok
  • hogyanfozzunkjotojast
  • negyvenfatmentmegegylaboratoriuminnovacioja
  • mikromuanyag
  • anagyatveroso
  • hamisapirula
  • Diabetikuskifejezestorolve
  • mindentvittekakiserletek
  • salmonella
  • laboratoriumszakacsverseny
  • calculationequivalencystandard
  • listeria
  • laborkalandlaborintus
  • bronzermesalaborkaland
  • ecolibakterium
  • furtkutkotelezovizsgalat
  • azevfagylaltja2016
  • laktozmentesdenemcukormentes
  • mikromuanyagplanktonhalo
  • ehetorovarokcsokoladesszocske
  • staphilococcus
  • petkupavizsgalat
  • sokemia
  • szennyezoekatiszaiPETpalackok
  • Clostridiumperfringensbakteriumtophigienia
  • A WESSLING Hungary Kft. független vizsgálólaboratórium 2016-ban is megvizsgálta a Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztes alkotását, amely valóban nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A versenyt a budapesti Tortavár Cukrászda ?Áfonya hercegnő tortája? nyerte meg.Magyarorszag_cukormentes_tortaja_2016_laboratorium
  • campylobakterbanterium
  • PETpalackolimpiaerem
  • peneszjorosszescsuf
  • stevia
  • nyerstejarusitas
  • allergenvizsgalata
  • azbesztpalaveszely
  • szuretelatudomany
  • kutatokejszakajalaboratoriumpaprika
  • szimatsegit
    • kiserletek
  • ironman
  • laborintus
  • laborintuslaborkaland
  • nincsnullahatarertek
  • gyumolcsfainktetejen
  • adalekanyagok
  • halal
  • kamiaiidoutazas
  • azevmajdnemlegjobbpalinkaja
  • vallaselelmiszer
  • szinpompaseteladalekok
  • allergenekazetelekben
  • egyrejobbakamagyarpalinkak
  • uvhosegmikrohullammennyitartacsomagolasnak
  • Videók
  • CSRHungary2016
  • tartositoszer
  • korpuszkulalaborintus
  • megtalaltakajoizupalinkatitkat
  • bovulokorvizsgalatok
  • alegnagyobbkiserletezolaborkaland
  • elelmiszer-pazarlas
  • magyartermekelelmiszer
  • antioxidansok
  • cukorveszely
  • sztklaborcsopa
  • laboratoriuminnovacio
  • boldoghalakalaborban
  • hogyankellaranyatcsinalni
  • tudomanynepszerusitesdiaklaborban
  • osszeshir
  • petiespetrarajzpalyazat
  • palinkahelyesiras
  • mikromuanyagavizekben
  • orrlabor
  • 20evesahungalimentaria
  • mikromuanyagatiszaban
  • hungalimentaria2017celja
  • hungalimentaria2017gyongyszemek
  • hungalimentaria2017bioelelmiszerkezfertotlenito
  • hungalimentaria2017legionella
  • Hungalimentaria2017elelmiszerespazarlas
  • Hungalimentaria2017etrendkiegeszito
  • hungalimentaria2017mikromuanyag
  • hungalimentaria2017csomagoloanyag
  • hungalimentaria2017
  • hungalimentaria2017osszefoglalo
  • kiserletekkemia
  • elelmiszervizsgalatnemzetkozikonferencia
  • doppingmenteslaboratorium
  • papircsomagolasveszely
  • innovativkarmentesites
  • etrendkiegeszitobiztonsag
  • olajzsirvajmargarin
  • atejokoztaeuropalegjelentosebbgenetikaiszelekciojat
  • szteroidprofildoppingvetseg
  • mikrodefekakonyhaban
  • millionyimikroplasztikatiszaban
  • huspuhitaskonyakemia
  • cukormentestortapottyospannilaboratorium
  • fipronil
  • atudomanykorulvesz
  • veszelyesalegionella
  • petiespetrarajzverseny
  • tudaskozponttelutca
  • palinkatudomanya
  • szemkamera
  • elelmiszeriparhirek
  • tokeletestesztafozes
  • egyrefontosabbazelelmiszeripar
  • kisustitornyospalinka
  • okoindustria
  • szimatsegit17-18
  • kemiainyomozas
  • tudomanymozaik
  • CSRHungaryPetpalack
  • nyomtatottcsomagolas
  • JuniorPrimaLabor
  • ingyentudomany
  • laborfoci
  • akrilamid
  • szuvidalas
  • mierthabzikapezsgo
  • wadadoppingtiltolista2018
  • futballkupalaboratorium
  • laborkaland2018
  • sirha
  • mibecsomagolunk
  • kenyersuteskemiaja
  • laboratoriuminnovaciosdij
  • mikronyomonalaborkaland
  • klimavaltozas
  • belterilevego
  • tojásfogyasztásiszokások
  • vizvilagnaplabor
  • tojasfestes
  • akrilamidvizsgalat
  • doppingsportolok
  • mikromuanyagtiszato
  • megesszukacsomagolast
  • eszamokinfo
  • novenyvedoszerteszt
  • ultrabalaton
  • kemiatanitas
  • mindentazakrilamidrol
  • paranyiplasztiktalany
  • mikromuanyagMTA
  • mintaelokeszites
  • mikromuanyagmakroveszely
  • konyhakemiaelelmiszerbiztonsag
  • eghajlatvaltozasvizkeszlet
  • etelszinezekek
  • mikromuanyagrabaipoly
  • elvalasztassiker
  • eoq
  • három_kívánság
  • evik_uj_kutatasok
  • muanyagstop
  • proingeniolaboratorium
  • villanyauto
  • eletestudomanymikromuanyagok
  • mikromuanyagDuna
  • mikrokaland
  • termekvisszahivas
  • klonozas
  • mivanahalakban
  • muanyagmirevalo
  • unnepikonyhakemia
  • szaloncukor
  • foszforfogyasztas
  • glutenkimutatas
  • laborkalandmuanyagokegnek
  • glifozativoviz
  • laboratoriumijartassag
  • koladaralthus
  • palinkatorvenyiz
  • mikromuanyagkituntets
  • mikromuanyagmeres
  • muanyagcsokkentes
  • vizvilagnaplaboratorium
  • mikrotarlat
  • rakkeltoagyomirto
  • funkcionalislelemiszer
  • mivanakaveban
  • oldhatatlancsomagoloanyag
  • etrendkiegeszitokkockazat
  • jovoelelmiszerhungalimentaria2019
  • novekvobizalomelelmiszer
  • tobbetahalakrol
  • antibiotiukumavizben
  • elelmiszerbiztonsagvilagnap
  • mikromuanyagmintavetelDuna
  • palinkaeloparlatjavitas
  • izotopvizradiologia
  • halastavakmikromuanyag
  • egeszsegesalmale
  • kicsigesztenyelabor
  • laktozmentesvajkrem
  • etelekmelegben
  • laboromek
  • Ésszel-a-kosárba
  • esszel_a_kosarba_novenyvedoszerek_az_elelmiszerekben
  • esszel_a_kosarba_mikrotoxinok_maszkabalja
  • Nemzetközi laboratóriumi díjakat adtak át Budapesten
  • elertekatotolazasztaligkitunoamagyarhal
  • azutolsoszoamikrobake
  • belterilevegoVOC
  • meddigehetoazelelmiszer
  • doppingolunkesnemistudunkrola
  • milyendezodortvalasszunk
  • superbrands2019wessling
  • egyunkkevesebbcsomagolast
  • tobblehetamikromuanyagatermeszetbenmintgondoltuk
  • hogyangyartsunkjobbelelmiszert
  • digitalis_reszveteli_oklevellel_evkozi_vizsgalattal_bovul_a_QualcoDuna_program
  • ujmodszerazelelmiszerhamisitaskiszuresere
  • laborkalandokatudaskozpontban
  • elelmiszerekkarbonlabnyoma
  • hogyanvizsgaljakafertotlenitoszereket
  • hogyan_hamisitjak_a_tejtermekeket_es_hogyan_buknak_le_a_csalok
  • etrendkiegeszitok-hogyan-menjunk-biztosra
  • koronautanlegionella
  • tobbmikromuanyagottalaltakadunaban
  • peszticidvizsgalatokmitmondalabor
  • laboratoriumbanasuperbrandsdij
  • hulladekkalametancsokkentesert
  • kloratesperkloratszigorodikaszabalyozas
  • koronaviruseselelmiszermitmondatudomany
  • veszelyesmikromergekmikotoxinok
  • /Szentivanejcukormentes
  • egylaboratoriumalegbiztonsagosabbcegekkozott
  • mimindenvanakukoricaban-mierterdemesvizsgalni
  • azinnovaciotobbegyjootletnel
  • egylepesselakoronaelott
  • mindenmasodikhazaivasarlotapasztaltaakettosminoseget
  • ujabbcsrelismerestkapottawesslingtudaskozpont
  • abiztonsagharmadikszeme
  • laboratoriumajovoelemzeseihez
  • WESSLINGkulondijaBMETDKszekciogyoztesenek
  • laboravrosban
  • karacsonyirostnyomozas
  • hazaikutatasokpontositjakamikromuanyagokmereset
  • vegahamburger
  • arostszuperereje
Konyhakémia
Ésszel a kosárba
Videók
A laboratórium

A laboratórium

A laboratórium

Calculation of equvivalency of standard

Template for calculation of equivalency of standard solutions_final.xlsx

Tudománynépszerűsítés diáklaborokban

Tudománynépszerűsítés diáklaborokban

Március 7-én megalakult a Diáklabor Szövetség – Magyarországi Diáklaborok Egyesülete. A Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban 22 csatlakozó volt jelen, az országos laborszövetség előtt nagy jövő áll, hiszen ez a szervezet a jövőben kulcsszerepet játszhat a természettudományok népszerűsítésében...
Labor a városban

Labor a városban

Hol, hogyan tud segíteni egy független vizsgálólaboratórium az önkormányzatoknak? Számos területen: Gyomaendrődön egy társadalmi felelősségvállalás projekt keretében megvizsgálták a település felszíni vizeit, termálvizét, a vasútvonal zajterhelését, a helyben fogott halak húsát és még a környéken termő, számos termék alapanyagául szolgáló homoktövist is. A WESSLING Tudásközpont szakemberei az értékeket magyarázva számos önkormányzat számára kínálhatnak fontos segítséget...

A rost szuperereje
A rost szuperereje
Élelmiszerek és más finomságok
Konyhakémia
Karácsonyi rostnyomozás
Karácsonyi rostnyomozás
Élelmiszerek és más finomságok
Konyhakémia
A húsevők imádják a vega burgereket
A húsevők imádják a vega burgereket
Élelmiszerek és más finomságok
Konyhakémia
Hazai kutatások pontosítják a mikroműanyagok mérését
Hazai kutatások pontosítják a mikroműanyagok mérését
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
A laboratórium
Labor a városban
Labor a városban
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
A laboratórium
Roncsolásmentes gyógyszervizsgálat
Roncsolásmentes gyógyszervizsgálat
Egészségünk védelmében
A laboratórium
Sötétben vizsgálják a lebomlást
Sötétben vizsgálják a lebomlást
Környezetünk analitikája
A laboratórium
A biztonság "harmadik szeme"
A biztonság "harmadik szeme"
Egészségünk védelmében
Újabb CSR-elismerést kapott a WESSLING Tudásközpont
Újabb CSR-elismerést kapott a WESSLING Tudásközpont
A laboratórium
Laborkaland
Minden második hazai vásárló tapasztalta a kettős minőséget
Minden második hazai vásárló tapasztalta a kettős minőséget
Élelmiszerek és más finomságok
Korona a levegőből: egy lépéssel a vírus előtt
Korona a levegőből: egy lépéssel a vírus előtt
Egészségünk védelmében
Környezetünk analitikája
Levegő elemző
Új vírusazonosítási módszerekért kapott díjat egy magyar laboratórium
Új vírusazonosítási módszerekért kapott díjat egy magyar laboratórium
Környezetünk analitikája
Mi minden van a kukoricában? Miért érdemes vizsgálni?
Mi minden van a kukoricában? Miért érdemes vizsgálni?
Egészségünk védelmében
Élelmiszerek és más finomságok
Környezetünk analitikája
Egy labor a legbiztonságosabb hazai cégek között
Egy labor a legbiztonságosabb hazai cégek között
A laboratórium
Szentivánéji álom a laboratóriumban
Szentivánéji álom a laboratóriumban
Élelmiszerek és más finomságok
Veszélyes mikromérgek
Veszélyes mikromérgek
Élelmiszerek és más finomságok
Koronavírus és élelmiszer: mit mond a tudomány?
Koronavírus és élelmiszer: mit mond a tudomány?
Egészségünk védelmében
Élelmiszerek és más finomságok
Klorát-maradékok az élelmiszerekben
Klorát-maradékok az élelmiszerekben
Egészségünk védelmében
Élelmiszerek és más finomságok
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Hulladékkal a környezetért?
Hulladékkal a környezetért?
Környezetünk analitikája
Laboratóriumban a Superbrands-díj!
Laboratóriumban a Superbrands-díj!
A laboratórium
Peszticidek: mit mond a labor?
Peszticidek: mit mond a labor?
Egészségünk védelmében
Élelmiszerek és más finomságok
A korábbinál több mikroműanyagot találtak a Dunában
A korábbinál több mikroműanyagot találtak a Dunában
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Korona után Legionella?
Korona után Legionella?
Egészségünk védelmében
Környezetünk analitikája
Levegő elemző
Étrend-kiegészítők: hogyan menjünk biztosra?
Étrend-kiegészítők: hogyan menjünk biztosra?
Élelmiszerek és más finomságok
Tej tej mellett - hamisítók tündöklése és bukása
Tej tej mellett - hamisítók tündöklése és bukása
Élelmiszerek és más finomságok
Hogyan vizsgálják a fertőtlenítő szereket?
Hogyan vizsgálják a fertőtlenítő szereket?
Egészségünk védelmében
Élelmiszerek karbonlábnyoma
Élelmiszerek karbonlábnyoma
Élelmiszerek és más finomságok
Környezetünk analitikája
Laborkalandok a Tudásközpontban
Laborkalandok a Tudásközpontban
A laboratórium
Aquaphotomics: új módszer az élelmiszer-hamisítás kiszűrésére
Aquaphotomics: új módszer az élelmiszer-hamisítás kiszűrésére
Egészségünk védelmében
Élelmiszerek és más finomságok
Hogyan gyártsunk jobb élelmiszert?
Hogyan gyártsunk jobb élelmiszert?
Egészségünk védelmében
Élelmiszerek és más finomságok
Több lehet a mikroműanyag a természetben, mint gondoltuk
Több lehet a mikroműanyag a természetben, mint gondoltuk
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Nézzünk a pohár fenekére: miért habzik a pezsgő?
Nézzünk a pohár fenekére: miért habzik a pezsgő?
Konyhakémia
Újévi virsliáldozat - a legjobb főzési technika
Újévi virsliáldozat - a legjobb főzési technika
Konyhakémia
Kitűnő a hazai ponty
Kitűnő a hazai ponty
Ésszel a kosárba
Együnk kevesebb csomagolást!
Együnk kevesebb csomagolást!
Ésszel a kosárba
Egy labor a legjobb márkák között
Egy labor a legjobb márkák között
A laboratórium
Milyen dezodort válasszunk?
Milyen dezodort válasszunk?
Ésszel a kosárba
Doppingolunk, és nem tudunk róla?
Doppingolunk, és nem tudunk róla?
Ésszel a kosárba
Meddig ehető az élelmiszer?
Meddig ehető az élelmiszer?
Ésszel a kosárba
Tízezer ok a beltéri levegő vizsgálatára
Tízezer ok a beltéri levegő vizsgálatára
Levegő elemző
Az utolsó szó a mikrobáké
Az utolsó szó a mikrobáké
Ésszel a kosárba
Kerüljük el a Salmonella-családot!
Kerüljük el a Salmonella-családot!
Élőlények górcső alatt
E. coli, a kétarcú baktérium
E. coli, a kétarcú baktérium
Élőlények górcső alatt
Listeria
Listeria
Élőlények górcső alatt
A WC-hez szegező baktérium
A WC-hez szegező baktérium
Élőlények górcső alatt
Nemzetközi laboratóriumi díjakat adtak át Budapesten
Nemzetközi laboratóriumi díjakat adtak át Budapesten
A laboratórium
Mitől tej a tej?
Mitől tej a tej?
Élelmiszerek és más finomságok
Mikotoxinok maszkabálja
Mikotoxinok maszkabálja
Ésszel a kosárba
Növényvédő szerek az élelmiszerekben
Növényvédő szerek az élelmiszerekben
Ésszel a kosárba
Élelmiszerlabor az OMÉK kiállításon
Élelmiszerlabor az OMÉK kiállításon
Élelmiszerek és más finomságok
Új típusú vajkrémet hoztak létre magyar kutatók
Új típusú vajkrémet hoztak létre magyar kutatók
Élelmiszerek és más finomságok
Ételek a melegben
Ételek a melegben
Élelmiszerek és más finomságok
Kicsi Gesztenye útja a laborban
Kicsi Gesztenye útja a laborban
Élelmiszerek és más finomságok
Egészségesek az almelevek
Egészségesek az almelevek
Élelmiszerek és más finomságok
Mikroműanyagok: a halastavakban minimális a jelenlétük
Mikroműanyagok: a halastavakban minimális a jelenlétük
Környezetünk analitikája
Izotóp a vízben
Izotóp a vízben
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Megmenthető az előpárlatos pálinka!
Megmenthető az előpárlatos pálinka!
Pálinka a lombikban
Újabb mirkoműanyag-mintavétel a Dunán
Újabb mirkoműanyag-mintavétel a Dunán
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Élelmiszerbiztonsági világnap: új kihívások
Élelmiszerbiztonsági világnap: új kihívások
Élelmiszerek és más finomságok
Már "néhány" molekulát is megtalálnak
Már "néhány" molekulát is megtalálnak
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Egyre többet tudunk a hazai halakról
Egyre többet tudunk a hazai halakról
Élelmiszerek és más finomságok
Élelmiszer-biztonság: növekvő bizalom, hiányos ismeretek
Élelmiszer-biztonság: növekvő bizalom, hiányos ismeretek
Élelmiszerek és más finomságok
Fogyasztó szerek, potencianövelők: nagyobb a kockázat
Fogyasztó szerek, potencianövelők: nagyobb a kockázat
Egészségünk védelmében
Élelmiszerek és más finomságok
Milyenek lesznek a jövő élelmiszerei?
Milyenek lesznek a jövő élelmiszerei?
Élelmiszerek és más finomságok
Oldhatatlan csomagolóanyag nincs
Oldhatatlan csomagolóanyag nincs
Élelmiszerek és más finomságok
Mi van a kávéban?
Mi van a kávéban?
Élelmiszerek és más finomságok
Mi az a funkcionális élelmiszer?
Mi az a funkcionális élelmiszer?
Élelmiszerek és más finomságok
Rákkeltő a gyomirtó
Rákkeltő a gyomirtó
Környezetünk analitikája
A víz laborszemmel
A víz laborszemmel
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Mikrotárlat a mikroműanyagokról
Mikrotárlat a mikroműanyagokról
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Műanyagböjt
Műanyagböjt
A laboratórium
Hogyan mérik a mikroműanyagot?
Hogyan mérik a mikroműanyagot?
Környezetünk analitikája
A laboratórium
Mikroműanyag, nagy elismerés
Mikroműanyag, nagy elismerés
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Pálinka: törvénybe foglalható a jó íz?
Pálinka: törvénybe foglalható a jó íz?
Pálinka a lombikban
Élelmiszerek és más finomságok
Kóla vagy darálthús?
Kóla vagy darálthús?
Élelmiszerek és más finomságok
Laboratóriumi jártasság
Laboratóriumi jártasság
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Már a glifozát is fennakad a rostán
Már a glifozát is fennakad a rostán
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Fejlődés a gluténkimutatásban
Fejlődés a gluténkimutatásban
Élelmiszerek és más finomságok
Hogyan égnek a műanyagok?
Hogyan égnek a műanyagok?
A laboratórium
Túl sok foszfort fogyasztunk
Túl sok foszfort fogyasztunk
Élelmiszerek és más finomságok
Szaloncukor: kevergessük!
Szaloncukor: kevergessük!
Konyhakémia
Ünnepi konyhakémia
Ünnepi konyhakémia
Konyhakémia
Melyik műanyag mire való?
Melyik műanyag mire való?
A laboratórium
Mi van a halakban?
Mi van a halakban?
Élelmiszerek és más finomságok
Állatklónok mint élelmiszerek
Állatklónok mint élelmiszerek
Élelmiszerek és más finomságok
Mit gondolunk a termékvisszahívásokról?
Mit gondolunk a termékvisszahívásokról?
Élelmiszerek és más finomságok
Elindult a Mikrokaland!
Elindult a Mikrokaland!
A laboratórium
Félszáz részecske köbméterenként
Félszáz részecske köbméterenként
Környezetünk analitikája
Az Élet és Tudomány a mikroműanyagokról
Az Élet és Tudomány a mikroműanyagokról
Környezetünk analitikája
Villanyautó a laborban
Villanyautó a laborban
A laboratórium
Tehetséggondozás laboratóriumban
Tehetséggondozás laboratóriumban
A laboratórium
Laboratóriumi műanyagstop
Laboratóriumi műanyagstop
Élelmiszerek és más finomságok
Élelmiszer-biztonsági kutatások
Élelmiszer-biztonsági kutatások
Élelmiszerek és más finomságok
Mi van a Három kívánságban?
Mi van a Három kívánságban?
Élelmiszerek és más finomságok
Az EOQ szakmai napja
Az EOQ szakmai napja
Környezetünk analitikája
Elválasztástechnikai siker
Elválasztástechnikai siker
A laboratórium
Mikroműanyag a Rábában
Mikroműanyag a Rábában
Környezetünk analitikája
Színezd újra!
Színezd újra!
Konyhakémia
Vízválasztó felmelegedés
Vízválasztó felmelegedés
A víz vizsgálata
Bronzot ért a kémia!
Bronzot ért a kémia!
Konyhakémia
<a href="http://mikromuanyag.hu" target="_blank">Parányi Plasztiktalány</a>
Parányi Plasztiktalány
Környezetünk analitikája
Mikroműanyag: új veszélyforrás
Mikroműanyag: új veszélyforrás
Környezetünk analitikája
Mikroműanyag, makroveszély
Mikroműanyag, makroveszély
Környezetünk analitikája
Mi múlik rajta? Több, mint gondolná!
Mi múlik rajta? Több, mint gondolná!
A laboratórium
Mikroműanyagok az MTA-n
Mikroműanyagok az MTA-n
Környezetünk analitikája
Mindent az akrilamidról!
Mindent az akrilamidról!
Élelmiszerek és más finomságok
Kémiatanítás másképp
Kémiatanítás másképp
A laboratórium
Ultralabor
Ultralabor
A laboratórium
Cseresznye és zeller: peszticidteszt-nyertesek
Cseresznye és zeller: peszticidteszt-nyertesek
Élelmiszerek és más finomságok
E-számok: valóban rémEsek?
E-számok: valóban rémEsek?
Konyhakémia
Megesszük a csomagolást
Megesszük a csomagolást
Élelmiszerek és más finomságok
Mikroműanyag a Tisza-tóban
Mikroműanyag a Tisza-tóban
Környezetünk analitikája
Dopping: hogyan menjünk biztosra?
Dopping: hogyan menjünk biztosra?
Élelmiszerek és más finomságok
Hogyan vizsgálják az akrilamidot?
Hogyan vizsgálják az akrilamidot?
Élelmiszerek és más finomságok
A tojásfestés kémiája
A tojásfestés kémiája
Konyhakémia
Kitartunk a tojás mellett!
Kitartunk a tojás mellett!
Egészségünk védelmében
Élelmiszerek és más finomságok
Peszticid és mikroműanyag - Víz Világnap laborszemmel
Peszticid és mikroműanyag - Víz Világnap laborszemmel
Környezetünk analitikája
Szigorúan ellenőrzött légvonatok
Szigorúan ellenőrzött légvonatok
Egészségünk védelmében
Levegő elemző
Hogyan szokjunk hozzá a klímaváltozáshoz?
Hogyan szokjunk hozzá a klímaváltozáshoz?
Környezetünk analitikája
Mikronyomon a Laborkaland!
Mikronyomon a Laborkaland!
A laboratórium
Laboratóriumi innovációk
Laboratóriumi innovációk
A laboratórium
A kenyérsütés kémiája
A kenyérsütés kémiája
Konyhakémia
Nem mindegy, mibe csomagolunk!
Nem mindegy, mibe csomagolunk!
Élelmiszerek és más finomságok
Labor az expón
Labor az expón
Élelmiszerek és más finomságok
A kémiai nyomozás folytatódik
A kémiai nyomozás folytatódik
A laboratórium
Futballkupa a laboratóriumban!
Futballkupa a laboratóriumban!
A laboratórium
Újabb vegyületek a tiltólistán
Újabb vegyületek a tiltólistán
Egészségünk védelmében
Hogyan csökkentsük a pálinkák metanoltartalmát?
Hogyan csökkentsük a pálinkák metanoltartalmát?
Pálinka a lombikban
Főzőnyomás
Főzőnyomás
Konyhakémia
Laborfoci
Laborfoci
A laboratórium
Akrilamid a krumpliban
Akrilamid a krumpliban
Élelmiszerek és más finomságok
Ingyen tudomány a neten!
Ingyen tudomány a neten!
Élelmiszerek és más finomságok
Junior Príma díj egy fiatal kémikusnak
Junior Príma díj egy fiatal kémikusnak
A laboratórium
Nyomtatott csomagolás: szigorúbb ellenőrzés jöhet
Nyomtatott csomagolás: szigorúbb ellenőrzés jöhet
Környezetünk analitikája
CSR-díj két PET-palackért
CSR-díj két PET-palackért
Környezetünk analitikája
A tudomány mozaikja
A tudomány mozaikja
A laboratórium
Kémiai nyomozás indul a neten!
Kémiai nyomozás indul a neten!
A laboratórium
Mikroműanyagokról az Ökoindustrián
Mikroműanyagokról az Ökoindustrián
Környezetünk analitikája
Kisüsti vagy tornyos: melyik a jobb?
Kisüsti vagy tornyos: melyik a jobb?
Pálinka a lombikban
Egyre fontosabb az élelmiszeripar
Egyre fontosabb az élelmiszeripar
Élelmiszerek és más finomságok
A tökéletes tészta titka
A tökéletes tészta titka
Konyhakémia
Fontos hírek az élelmiszeriparnak
Fontos hírek az élelmiszeriparnak
Élelmiszerek és más finomságok
Szemkamerás vizsgálatok: varázstippek marketingeseknek
Szemkamerás vizsgálatok: varázstippek marketingeseknek
Élelmiszerek és más finomságok
A pálinka tudománya
A pálinka tudománya
Pálinka a lombikban
Tudásközpont a Tél utcában
Tudásközpont a Tél utcában
A laboratórium
Peti és Petra megkerült!
Peti és Petra megkerült!
Környezetünk analitikája
Legionella: veszély a munkahelyen
Legionella: veszély a munkahelyen
Élőlények górcső alatt
Környezetünk analitikája
Százezer embert ért el a tudomány
Százezer embert ért el a tudomány
A laboratórium
Fülön csípik a fipronilt!
Fülön csípik a fipronilt!
A laboratórium
Mikroműanyag úszik a Tiszában
Mikroműanyag úszik a Tiszában
Környezetünk analitikája
Mit tettek Pöttyös Pannival a laborban?
Mit tettek Pöttyös Pannival a laborban?
Élelmiszerek és más finomságok
A húspuhítás fortélyai
A húspuhítás fortélyai
Konyhakémia
Mikroséfek a konyhában
Mikroséfek a konyhában
Konyhakémia
Mitől biztonságos egy étrend-kiegészítő?
Mitől biztonságos egy étrend-kiegészítő?
Élelmiszerek és más finomságok
Jó hír sportolóknak!
Jó hír sportolóknak!
Élelmiszerek és más finomságok
Ásványolaj a pizzásdobozban?
Ásványolaj a pizzásdobozban?
Élelmiszerek és más finomságok
Ujjlenyomat szteroidból
Ujjlenyomat szteroidból
Élelmiszerek és más finomságok
Genetikai szelekciót okozott a tej!
Genetikai szelekciót okozott a tej!
Élelmiszerek és más finomságok
Sütés - olajozottan
Sütés - olajozottan
Konyhakémia
És mindez a gőz miatt?         -         CO-mérgezés a fürdőszobában
És mindez a gőz miatt? - CO-mérgezés a fürdőszobában
Egészségünk védelmében
A laboratórium
Szertehagyott morzsák
Szertehagyott morzsák
Környezetünk analitikája
Célkeresztben az étrend-kiegészítők
Célkeresztben az étrend-kiegészítők
Élelmiszerek és más finomságok
Élelmiszerek vizsgálata - ENSZ-tagállamok konferenciája
Élelmiszerek vizsgálata - ENSZ-tagállamok konferenciája
Élelmiszerek és más finomságok
Kísérletekkel az unalmas kémia ellen
Kísérletekkel az unalmas kémia ellen
A laboratórium
A Hungalimentaria gyöngyszemei
A Hungalimentaria gyöngyszemei
Élelmiszerek és más finomságok
Hungalimentaria: minden, ami élelem
Hungalimentaria: minden, ami élelem
Élelmiszerek és más finomságok
Megduplázódott a biotermelők száma
Megduplázódott a biotermelők száma
Élelmiszerek és más finomságok
Miért jók a helyben készült termékek? Szántás nélküli vetés?
Miért jók a helyben készült termékek? Szántás nélküli vetés?
Élelmiszerek és más finomságok
C vitamin - aszkorbinsav nélkül: az étrend-kiegészítők kétharmada rossz!
C vitamin - aszkorbinsav nélkül: az étrend-kiegészítők kétharmada rossz!
Élelmiszerek és más finomságok
A világvége elmarad!
A világvége elmarad!
Élelmiszerek és más finomságok
Mi a Hungalimentaria célja?
Mi a Hungalimentaria célja?
Élelmiszerek és más finomságok
Megesszük a csomagolóanyagot!
Megesszük a csomagolóanyagot!
Élelmiszerek és más finomságok
Legionella: folyamatosan vizsgálni kell!
Legionella: folyamatosan vizsgálni kell!
Élelmiszerek és más finomságok
Hatósági üzenetek
Hatósági üzenetek
Élelmiszerek és más finomságok
Támadnak a mikroműanyagok!
Támadnak a mikroműanyagok!
Élelmiszerek és más finomságok
Lezárul a parányi plasztiktalány
Lezárul a parányi plasztiktalány
Környezetünk analitikája
Orrlabor
Orrlabor
Élelmiszerek és más finomságok
Megmérik a mikroműanyagokat!
Megmérik a mikroműanyagokat!
Környezetünk analitikája
Pálinka és helyesírás
Pálinka és helyesírás
Pálinka a lombikban
Elveszett két PET-palack!
Elveszett két PET-palack!
A laboratórium
Hogyan kell aranyat csinálni?
Hogyan kell aranyat csinálni?
A laboratórium
Tudománynépszerűsítés diáklaborokban
Tudománynépszerűsítés diáklaborokban
A laboratórium
Boldog halak a laborban
Boldog halak a laborban
Egészségünk védelmében
Laboratóriumi innovációk
Laboratóriumi innovációk
A laboratórium
SZTK-labor és Kémcső-klub
SZTK-labor és Kémcső-klub
A laboratórium
Vigyázat! Cukorveszély!
Vigyázat! Cukorveszély!
Élelmiszerek és más finomságok
Élelmiszerégést lassító romlásgátlók
Élelmiszerégést lassító romlásgátlók
Konyhakémia
Miért fontos, hogy magyar a termék?
Miért fontos, hogy magyar a termék?
Élelmiszerek és más finomságok
Bővülő körvizsgálatok
Bővülő körvizsgálatok
Környezetünk analitikája
A pazarlás a hűtőben kezdődik
A pazarlás a hűtőben kezdődik
Élelmiszerek és más finomságok
Konyhakémia
A legnagyobb kísérletező
A legnagyobb kísérletező
A laboratórium
Megvan a jóízű pálinka titka!
Megvan a jóízű pálinka titka!
Pálinka a lombikban
Korpuszkula a Laborintusban
Korpuszkula a Laborintusban
A laboratórium
Tartósított dilemma
Tartósított dilemma
Élelmiszerek és más finomságok
Mikro, UV, hőség: mi lesz a csomagolással?
Mikro, UV, hőség: mi lesz a csomagolással?
Élelmiszerek és más finomságok
CSR-díj a laborban
CSR-díj a laborban
A laboratórium
Egyre jobbak a magyar pálinkák
Egyre jobbak a magyar pálinkák
Pálinka a lombikban
Allergének az ételekben
Allergének az ételekben
Élelmiszerek és más finomságok
Színpompás ételadalékok
Színpompás ételadalékok
Élelmiszerek és más finomságok
Vallás és élelmiszer
Vallás és élelmiszer
Konyhakémia
Egy jó vilmoskörte pálinka születése
Egy jó vilmoskörte pálinka születése
Pálinka a lombikban
Folytatódik a kémiai időutazás
Folytatódik a kémiai időutazás
A laboratórium
Halal-ételek a laborban
Halal-ételek a laborban
Élelmiszerek és más finomságok
Mit rejtenek E-számok?
Mit rejtenek E-számok?
Élelmiszerek és más finomságok
"Gyümölcsfáink tetején"
"Gyümölcsfáink tetején"
Pálinka a lombikban
Nincs nulla határérték!
Nincs nulla határérték!
A víz vizsgálata
Laborintus: kiút a kémia útvesztőjéből
Laborintus: kiút a kémia útvesztőjéből
A laboratórium
Milyen erős a paprikád?
Milyen erős a paprikád?
A laboratórium
Pala-para a tetőkön
Pala-para a tetőkön
Azbesztmentes
A vasemberek köztünk élnek
A vasemberek köztünk élnek
Egészségünk védelmében
Föld a tejben
Föld a tejben
Élelmiszerek és más finomságok
Ftalátot találtak a Tiszában
Ftalátot találtak a Tiszában
Környezetünk analitikája
Szüretel a tudomány
Szüretel a tudomány
A laboratórium
Elbújik az allergén az ételben
Elbújik az allergén az ételben
Élelmiszerek és más finomságok
Mi lapul a Stevia levele mögött?
Mi lapul a Stevia levele mögött?
Egészségünk védelmében
Penész: jó, rossz és csúf
Penész: jó, rossz és csúf
Élőlények górcső alatt
PET-palackon lógnak az olimpiai érmek
PET-palackon lógnak az olimpiai érmek
Környezetünk analitikája
10 000 "áldozat" évente: hogyan kerüljük el a Campylobactert?
10 000 "áldozat" évente: hogyan kerüljük el a Campylobactert?
Élőlények górcső alatt
Könnyűnek találtatott!
Könnyűnek találtatott!
Élelmiszerek és más finomságok
Tartósít és hűt: nyári sókaland
Tartósít és hűt: nyári sókaland
Konyhakémia
Dzsungelharc a PET-palackokért
Dzsungelharc a PET-palackokért
Környezetünk analitikája
A "szőlőfürt-baktérium"
A "szőlőfürt-baktérium"
Élőlények górcső alatt
Szöcske csokiban
Szöcske csokiban
Élelmiszerek és más finomságok
Planktonhálóval mikroműanyagra
Planktonhálóval mikroműanyagra
Környezetünk analitikája
Laktózmentes, de nem cukormentes!
Laktózmentes, de nem cukormentes!
Jelölés labor címke
Konyhakémia
"Vulkánfagyi" lett a győztes
"Vulkánfagyi" lett a győztes
Élelmiszerek és más finomságok
Fúrt kút - kötelező vizsgálat
Fúrt kút - kötelező vizsgálat
A víz vizsgálata
Bronzérmes a Laborkaland
Bronzérmes a Laborkaland
A laboratórium
Hamis a pirula!
Hamis a pirula!
Egészségünk védelmében
Laborkaland és Laborintus
Laborkaland és Laborintus
A laboratórium
Calculation of equvivalency of standard
Calculation of equvivalency of standard
A laboratórium
Laboratórium a szakácsversenyen
Laboratórium a szakácsversenyen
Élelmiszerek és más finomságok
Konyhakémia
Mindent vittek a kísérletek
Mindent vittek a kísérletek
A laboratórium
Diabetikus kifejezés - törölve
Diabetikus kifejezés - törölve
Jelölés labor címke
Élelmiszerek és más finomságok
A nagy átverő só!
A nagy átverő só!
Élelmiszerek és más finomságok
Negyven fát ment meg évente egy laboratórium innovációja
Negyven fát ment meg évente egy laboratórium innovációja
A laboratórium
Hogyan főzzünk jó tojást?
Hogyan főzzünk jó tojást?
Konyhakémia
Műbél: ehető és finom!
Műbél: ehető és finom!
Élelmiszerek és más finomságok
Legionella baktérium: vizsgálni kell!
Legionella baktérium: vizsgálni kell!
Környezetünk analitikája
Laboratóriumból tudásközpont
Laboratóriumból tudásközpont
A laboratórium
Tavaszi netkísérletek
Tavaszi netkísérletek
A laboratórium
Télen szállingózik, tavasszal rügyezik. Mi az?
Télen szállingózik, tavasszal rügyezik. Mi az?
A laboratórium
Az ENSZ élelmiszer-analitikai és mintavételi konferenciája Budapesten
Az ENSZ élelmiszer-analitikai és mintavételi konferenciája Budapesten
A laboratórium
Újabb egyetemista siker!
Újabb egyetemista siker!
A laboratórium
Kozmetikum, egészség?
Kozmetikum, egészség?
Egészségünk védelmében
Egy szelet sajt
Egy szelet sajt
A laboratórium
Konyhakémia
Miért baj a zaj?
Miért baj a zaj?
Egészségünk védelmében
Környezetünk analitikája
Gáz vagy gőz?
Gáz vagy gőz?
A laboratórium
Honnan jön az olajfolt?
Honnan jön az olajfolt?
Környezetünk analitikája
Körvizsgálati stabilitás
Körvizsgálati stabilitás
A víz vizsgálata
Legionella laboratóriumi vizsgálata
Legionella laboratóriumi vizsgálata
Környezetünk analitikája
Mi mindentől függ a hőmérséklet ? - munkaegészségügyi vizsgálatok - II.
Mi mindentől függ a hőmérséklet ? - munkaegészségügyi vizsgálatok - II.
Egészségünk védelmében
Környezetünk analitikája
Mennyi alkohol van a kefirben?
Mennyi alkohol van a kefirben?
A laboratórium
Konyhakémia
Új megvilágításban az iroda  -  Munkaegészségügyi vizsgálatok - I.
Új megvilágításban az iroda - Munkaegészségügyi vizsgálatok - I.
Környezetünk analitikája
Csak csomagol? Elavult!
Csak csomagol? Elavult!
Élelmiszerek és más finomságok
Ízkarácsony, nagykarácsony...
Ízkarácsony, nagykarácsony...
Konyhakémia
Szódabikarbónával a penész ellen
Szódabikarbónával a penész ellen
Élőlények górcső alatt
Mégis népszerű a kémia?
Mégis népszerű a kémia?
A laboratórium
Kockázatos ételek gyerekszemmel - Megjelent az ÉVIK legfrissebb száma
Kockázatos ételek gyerekszemmel - Megjelent az ÉVIK legfrissebb száma
Élelmiszerek és más finomságok
Új módszerrel a szalmonella ellen
Új módszerrel a szalmonella ellen
Élőlények górcső alatt
Fagylalt hűtés nélkül?
Fagylalt hűtés nélkül?
A laboratórium
Top Higiénia: laboratórium a cukrászdában
Top Higiénia: laboratórium a cukrászdában
Élelmiszerek és más finomságok
A fenntarthatóság és a laboratórium       -      A mennyiség uralma és az idők jelei?
A fenntarthatóság és a laboratórium - A mennyiség uralma és az idők jelei?
A laboratórium
Panírból szappan? Itt a Laborkaland Online második feladata
Panírból szappan? Itt a Laborkaland Online második feladata
A laboratórium
Ellenőrzik a Legionellát!
Ellenőrzik a Legionellát!
Élőlények górcső alatt
Netkémia: hétköznapi csodák online - Új szakaszba lépett a Laborkaland
Netkémia: hétköznapi csodák online - Új szakaszba lépett a Laborkaland
A laboratórium
A GMO-mentesség hazai jelölése -            Piaci előny a magyar termékek előtt?
A GMO-mentesség hazai jelölése - Piaci előny a magyar termékek előtt?
Élőlények górcső alatt
Ó, ha címke volnék!
Ó, ha címke volnék!
Jelölés labor címke
Hogyan halásszák a DNS-t?
Hogyan halásszák a DNS-t?
Élőlények górcső alatt
A környezetvédelem nem szélmalomharc!
A környezetvédelem nem szélmalomharc!
Azbesztmentes
Környezetünk analitikája
Hogyan pazaroljuk az élelmiszert?
Hogyan pazaroljuk az élelmiszert?
Élelmiszerek és más finomságok
Az utolsó szó mindig a mikrobáké!
Az utolsó szó mindig a mikrobáké!
Élőlények górcső alatt
Élelmiszerek és más finomságok
Labor a vendéglőben - 2.
Labor a vendéglőben - 2.
Élőlények górcső alatt
Élelmiszerek és más finomságok
Labor a vendéglőben - 1.
Labor a vendéglőben - 1.
Élőlények górcső alatt
Élelmiszerek és más finomságok
A talaj ABC-je
A talaj ABC-je
Környezetünk analitikája
Allergének vizsgálata
Allergének vizsgálata
Élelmiszerek és más finomságok
Klaszter a laboratóriumok érdekvédelméért
Klaszter a laboratóriumok érdekvédelméért
A laboratórium
A Barackos buborék vizsgálata - Magyarország Cukormentes Tortája
A Barackos buborék vizsgálata - Magyarország Cukormentes Tortája
Élelmiszerek és más finomságok
BEM a laborban
BEM a laborban
Egészségünk védelmében
Gabonabajok
Gabonabajok
Élelmiszerek és más finomságok
Miért romlik meg az étel? - élelmiszerek a melegben
Miért romlik meg az étel? - élelmiszerek a melegben
Élelmiszerek és más finomságok
Fürdővizek vizsgálata
Fürdővizek vizsgálata
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Élelmiszer-vizsgálati újdonságok
Élelmiszer-vizsgálati újdonságok
Élelmiszerek és más finomságok
Bélharc: ételt rendelő baktériumok
Bélharc: ételt rendelő baktériumok
Élőlények górcső alatt
Aranyérmes a Laboratorium.hu!
Aranyérmes a Laboratorium.hu!
A laboratórium
A vizsgálólaboratóriumok vizsgálata
A vizsgálólaboratóriumok vizsgálata
A víz vizsgálata
Azbesztcsapda
Azbesztcsapda
A laboratórium
Torta a laborban
Torta a laborban
Élelmiszerek és más finomságok
Laboratóriumok a kockázatkezelés szolgálatában
Laboratóriumok a kockázatkezelés szolgálatában
Élelmiszerek és más finomságok
Allergének az étlapon?
Allergének az étlapon?
Jelölés labor címke
Virtuális nanokonferencia
Virtuális nanokonferencia
A laboratórium
Mindannyian fogyasztók vagyunk!
Mindannyian fogyasztók vagyunk!
Élelmiszerek és más finomságok
A pálinka ujjlenyomata
A pálinka ujjlenyomata
Pálinka a lombikban
Irány a laboratórium!
Irány a laboratórium!
A laboratórium
Védjegyet a pálinkára!
Védjegyet a pálinkára!
Pálinka a lombikban
Kémcső Jenő és Spatula Sára
Kémcső Jenő és Spatula Sára
A laboratórium
A minta útja a vizsgálatig
A minta útja a vizsgálatig
A laboratórium
Azbeszt a panelben
Azbeszt a panelben
Azbesztmentes
A jövő módszerei
A jövő módszerei
A laboratórium
A csapból támadó baktérium
A csapból támadó baktérium
Élőlények górcső alatt
A víz vizsgálata
Umami, humulon, lupulon
Umami, humulon, lupulon
Élelmiszerek és más finomságok
Azbeszt, a lassú gyilkos
Azbeszt, a lassú gyilkos
Azbesztmentes
Pálinkakészítési ismeretek megrendelése
Pálinkakészítési ismeretek megrendelése
Pálinka a lombikban
Édesített élet - kutatás az aszpartámról
Édesített élet - kutatás az aszpartámról
Élelmiszerek és más finomságok
Fusarium, az időzített gomba
Fusarium, az időzített gomba
Élőlények górcső alatt
Élelmiszerek és más finomságok
Mit vizsgálunk a városi mézben?
Mit vizsgálunk a városi mézben?
Élelmiszerek és más finomságok
Tiltott gyümölcs az édes íz? - Cukorhelyettesítők élelmiszereinkben
Tiltott gyümölcs az édes íz? - Cukorhelyettesítők élelmiszereinkben
Élelmiszerek és más finomságok
Csokoládé, a kedvenc képlet
Csokoládé, a kedvenc képlet
Élelmiszerek és más finomságok
Mikotoxinok maszkabálja
Mikotoxinok maszkabálja
Élőlények górcső alatt
Cukoranalízis: egyszerű vagy bonyolult?
Cukoranalízis: egyszerű vagy bonyolult?
Élelmiszerek és más finomságok
Beszélő baktériumok
Beszélő baktériumok
Élőlények górcső alatt
Fertőző kézfertőtlenítők
Fertőző kézfertőtlenítők
Élőlények górcső alatt
Élelmiszer-utánzó modelloldatok - Pom Pom új mesehősei?
Élelmiszer-utánzó modelloldatok - Pom Pom új mesehősei?
Élelmiszerek és más finomságok
Laborkaland másodszorra!
Laborkaland másodszorra!
A laboratórium
Mi lesz az új címkén? - Változik az élelmiszer-jelölés
Mi lesz az új címkén? - Változik az élelmiszer-jelölés
Jelölés labor címke
A Laborkaland a sajtóban
A Laborkaland a sajtóban
A laboratórium
Az első Laborkaland
Az első Laborkaland
A laboratórium
Pálinka és laboratórium
Pálinka és laboratórium
Pálinka a lombikban
Leleplezzük a hamis gyógyszert
Leleplezzük a hamis gyógyszert
Egészségünk védelmében
Déli gyümölcsök - téli intelmek
Déli gyümölcsök - téli intelmek
Élelmiszerek és más finomságok
Mi van a paradicsomban?
Mi van a paradicsomban?
Élelmiszerek és más finomságok
Magozzunk rendesen, ha jó pálinkát szeretnénk!
Magozzunk rendesen, ha jó pálinkát szeretnénk!
Pálinka a lombikban
Kopoltyú a gyomorban
Kopoltyú a gyomorban
Élelmiszerek és más finomságok
A víz vizsgálata
Miért van szükség gyógyszervizsgálatra?
Miért van szükség gyógyszervizsgálatra?
Egészségünk védelmében
Az élet kottája
Az élet kottája
Élőlények górcső alatt
Miért nem romlik meg a méz?
Miért nem romlik meg a méz?
Élelmiszerek és más finomságok
Laborkalandra fel!
Laborkalandra fel!
A laboratórium
Óvakodj a formaldehidtől!
Óvakodj a formaldehidtől!
Környezetünk analitikája
Levegő elemző
Miért van szükség laboratóriumra?
Miért van szükség laboratóriumra?
A laboratórium
A transzzsírsav és a szimmetria
A transzzsírsav és a szimmetria
Élelmiszerek és más finomságok
Ne barátkozzunk a dioxinnal!
Ne barátkozzunk a dioxinnal!
Élelmiszerek és más finomságok
Kromatográfia és spektroanalízis: a csoda odabent van!
Kromatográfia és spektroanalízis: a csoda odabent van!
A laboratórium
Mi történik a kémcsövek között?
Mi történik a kémcsövek között?
A laboratórium
Környezetünk egy kémcsőben
Környezetünk egy kémcsőben
A víz vizsgálata
Környezetünk analitikája
Meg is oldjuk a problémát! Környezetbiztonsági szaktanácsadás
Meg is oldjuk a problémát! Környezetbiztonsági szaktanácsadás
Környezetünk analitikája
Tudományos lapot ajánlunk!
Tudományos lapot ajánlunk!
Élelmiszerek és más finomságok
Címkevizsgálat Magyarországon
Címkevizsgálat Magyarországon
Jelölés labor címke
Mi történik a mangalicával?
Mi történik a mangalicával?
Élőlények górcső alatt
Be velük a mikroszkóp alá!
Be velük a mikroszkóp alá!
Élőlények górcső alatt
GMO: kimutatható! De hogyan?
GMO: kimutatható! De hogyan?
Élőlények górcső alatt
Porszívó a biciklin
Porszívó a biciklin
Környezetünk analitikája
Levegő elemző
Kimutatjuk, amit belélegzünk!
Kimutatjuk, amit belélegzünk!
Környezetünk analitikája
Levegő elemző
Vizsgálat infravörös fénnyel
Vizsgálat infravörös fénnyel
Egészségünk védelmében
Felszabadítjuk a gyógyszereket!
Felszabadítjuk a gyógyszereket!
Egészségünk védelmében
Mi mindent vizsgálunk?
Mi mindent vizsgálunk?
A laboratórium
Auditálunk, menedzselünk, önvizsgálunk!
Auditálunk, menedzselünk, önvizsgálunk!
Jelölés labor címke
Jelölés a nagyvilágban!
Jelölés a nagyvilágban!
Jelölés labor címke
Hogyan lesz foszfor-biotápanyag a csontból?
Hogyan lesz foszfor-biotápanyag a csontból?
Környezetünk analitikája
  • Pálinka a lombikban
  • Azbesztmentes
  • Egészségünk védelmében
  • Élőlények a górcső alatt
  • Jelölés, labor, címke
  • Élelmiszerek és más finomságok
  • A víz vizsgálata
  • Környezetünk analitikája
  • Levegő elemző
  • A Laboratórium
Kövess minket a facebookon!
Impresszum